Ezüst felvásárlás a legjobb áron, 2023-ban is! Adja el régi, megunt ezüst ékszereit nekünk, kezdje a legegyszerűbb feladattal az év eleji rendezkedést! 

Közeleg az év vége, amit sokan nem csak ünneplésre használnak ki, hanem arra is, hogy rendezettebbé varázsolják otthonukat. A január eleje kedvelt időszak a lakás rendezgetésére, hiszen ilyenkor mindenki jobban ráér, van idő egy kis lomtalanításra, pakolásra. Ön is ezzel kezdi majd az évet? Gondoljon a régi ékszerei kiszelektálásra is, használja ki az ezüst felvásárlás előnyeit! 

Szinte mindenkinek vannak otthon régi, megunt ékszerei, amiket sosem fog többet felvenni. Ez gyakran nem is tudatosul ennyire, csupán soha nem kerül rájuk sor, mindig másikat választunk. Azonban így sok helyet foglalnak feleslegesen, folyamatosan csak odébb pakolgatjuk őket, “hasznuk” pedig nincs. Miért ne lehetne ez másképp? 

Amikor lomtalanít, nem érdemes az olyan apróságok szelektálását nem kihagyni, mint az ékszerek. Persze a régi, megunt nyakláncoknak, fülbevalóknak nem a kukában van a helyük, hanem sokkal inkább egy olyan cégnél, ahol új ékszereket készítenek belőlük. Az arany vagy ezüst felvásárlás remek lehetőség arra, hogy megszabaduljon a szükségtelenné vált ékszereitől, méghozzá úgy, hogy pénzzé teszi őket

Természetesen érdemes alaposan utánajárni, hogy kinek adja el őket, ugyanis az ezüst felvásárlás ára folyamatosan változik, ezért lehetnek különbségek az egyes cégek ajánlatai között. Összességében a végösszeg sok mindentől függ, ezért nem lehet egy általános árat meghatározni, így a legegyszerűbb, ha helyszíni értékbecslést kér. 

A helyszíni értékbecslés során egy szakember alaposan megvizsgálja az ékszert, és a napi árfolyamot figyelembe véve tesz ajánlatotCégünk minden esetben igyekszik a lehető legmagasabb összeget felajánlani, hogy ügyfeleinknek valóban megérje hozzánk fordulniuk. 

Amennyiben ezüst felvásárláshoz keres megbízható céget, ne menjen tovább! Ha kérdése merült fel vagy szeretné igénybe venni a helyszíni értékbecslést, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! 

Telefon: +36203750277
E-mail: bocskaiantikvitas@freemail.hu