Aranyfelvásárlás a legjobb áron

Aranyfelvásárlás a legjobb árakon

NE ADJA EL ÉKSZEREIT TÖRT ARANY ÁRBAN, MI FAZONARANYKÉNT MAGASABB ÁRON VÁSÁROLJUK
MEG ÖNTŐL. A VILÁGPIACI ÁR FÖLÖTT BÁRMILYEN ARANYAT KARÁTSZÁMTÓL ÉS MENNYISÉGTŐL

FÜGGETLENÜL FELVÁSÁROLUNK BUDAPESTEN. AZ ARANY ELADÁS MINDEN ESETBEN TELJES DISZKRÉCIÓBAN

TÖRTÉNIK, EGYÉB KÖLTSÉGEK NÉLKÜL. POLCON POROSODÓ, DIVATJA MÚLT, ESETLEG ÖRÖKÖLT ÉKSZEREIT

HOZZA EL HOZZÁNK. FORDULJON FELÉNK BIZALOMMAL!

Aranyfelvásárlási árak

14K

Arany
13.500.-
 • Tört arany
  9400.-Ft
 • Világpiaci ár
  6500.- Ft

18K

Arany
16.500.-
 • Tört arany
  9750.-Ft
 • Világpiaci ár
  8700.- Ft

24K

Arany
19.500.-
 • Tört arany
  16000.- Ft
 • Világpiaci ár
  9350.- Ft

Ezüst

1.550.-
 • Tört ezüst
  300.- Ft


Hívjon bizalommal az alábbi telefonszámon:

+36203750277
+36703227933
bocskaiantikvitas@freemail.hu

Aranyfelvásárlás jó áron!

aranyfelvásárlásA divat folyamatosan változik, és ez nem csak a ruhákra, de szinte mindenre, így az ékszerekre is vonatkozik. Megfigyelhető ugyan egyfajta ciklikusság, azaz ami régen divat volt, időnként újra felbukkan némileg megváltozott formában, ám ez a változás – még ha minimális is – már elegendő ahhoz, hogy a régi aranyékszereket ne lehessen újra hordani. A legtöbben törtaranyként adják el az ilyen ékszereket aranyfelvásárlás útján, de ez hiba, hiszen a régi mestermunkáknak nagy az értéke, és a beolvasztással ezek az akár művészeti értékkel bíró tárgyak megsemmisülnek.

Ahogy egy értékes, régi festményt sem mosunk le a vászonról, úgy az aprólékos gonddal elkészített ékszereket sem szabad beolvasztani, hiszen az ékszerész munkája ugyanúgy becsülendő, mint egy festőművészé. Mi tisztában vagyunk ezzel, épp ezért az aranyfelvásárlást az eladó ékszer teljes értékén végezzük. Attól függetlenül, hogy egy arany ékszer éppen nem divatos, még lehet értékes régiség, és sokan vannak, akik épp az ilyesmit keresik.

Ha felkeltette az érdeklődését az aranyfelvásárlás, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Aranyfelvásárlás: Ön eladja, mi pénzzé tesszük!

Mindenkinek van olyan holmija, amit már nem használ, amire nincs többé szüksége vagy pedig szeretné azt pénzzé tenni. Egy aranyból készült ékszer vagy használati tárgy esetében erre megvannak a legjobb esélyei minden tulajdonosnak.

Önnek is van néhány örökölt arany ékszere, kiegészítője, használati tárgya vagy dísztárgya, amivel nem tud mit kezdeni és szívesen pénzzé tenné? Az aranyfelvásárlással mind a két dologban tudunk segíteni Önnek! Karátszámtól és mennyiségtől függetlenül szinte minden fajta aranyat szívesen felvásárolunk, méghozzá a legjobb áron. Az aranyfelvásárlás nálunk minden ügyfél számára a legelőnyösebb ajánlattal jár együtt, ugyanis az aktuális világpiaci árhoz képest is magasabb vételárat szabunk meg.

Ahelyett, hogy csak rakosgatná egyik helyről a másikra arany vagyontárgyait, inkább használja ki az aranyfelvásárlásban rejlő lehetőséget, és tegye pénzzé őket! Forduljon bizalommal antikvitásunkhoz, és tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Telefon: +36203750277
E-mail: bocskaiantikvitas@freemail.hu