Régiség és hagyaték felvásárlás

Értékbecslés

TAPASZTALT BECSÜSEINK, SZÍVESEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE!
AZ ÉRTÉKBECSLÉS DÍJTALAN! 

Felvásárlás

Társaságunk több évtizede vásárolja  a Régiségeket! Az országban mi tesszük Önnek a legjobb ajánlatot eladni kívánt Antikvitásaira!

Bútorok, porcelánok, kristály tárgyak, régi festmények, ódon könyvek, ezüst evőeszközök, szobrok,
órák, értékes kerámiák. Társaságunk több évtizedes tapasztalattal áll rendelkezésére.

Önnek megfelelő időpontban megvizsgáljuk és felbecsüljük eladni kívánt antikvitásának értékét. Fontosnak
tartjuk, hogy egy régiségért a megfelelő árat biztosítsuk az Ön számára.

Lehet, hogy az Öntulajdonában is van antik tárgy. Amennyiben pénzzé szeretné tenni, forduljon felénk bizalommal!
Mi gondoskodunk arról, hogy a legkedvezőbb árat kapja érte. Keressen minket bizalommal és felbecsüljük régiségeit, majd felvásároljuk őket a legjobb áron!

Régiség- és hagyatékfelvásárlás? Bízza ránk értékeit!

Ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs – tartja a mondás, és ahogy az a népi bölcsességek legtöbbjénél lenni szokott, van benne igazság. A régiség- és hagyatékfelvásárlás segítségével Ön megszabadulhat azoktól a tárgyaktól, amelyekre nincs szüksége, ám értékkel bírnak, aki pedig pont ilyesmit keres, hozzájuthat a vágyott tárgyakhoz.

Amennyiben régiség- és hagyatékfelvásárlással foglalkozó vállalkozást keres, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk kifejezetten antik tárgyak felvásárlásával és kereskedelmével foglalkozik, így nagy tapasztalatra tettünk szert e téren, a témával kapcsolatos tudásunk kiemelkedő, árszabásunk pedig igen kedvező. Akár régóta a tulajdonában lévő régiségekről, akár nemrég örökölt, komplett hagyatékról van szó, ránk bízhatja értékeit, és korrekt árat kaphat értük, ha bennünket választ.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a régiség- és hagyatékfelvásárlás, és szeretne árajánlatot kérni értéktárgyaira, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

hagyatékfelvásárlás

Tegye pénzzé antik tárgyait régiség felvásárlás segítségével!

Nem ritka, hogy valakinek valódi régiség van a tulajdonában. A vitrinben sorakoznak a nagymama virágos porcelánjai, a fiókban porosodik a sosem használt ezüstnemű, a polcot régi könyvek töltik meg, divatjamúlt ékszerek sorakoznak a fésülködő asztalban.

Ami Önnek csupán porfogó, hasznavehetetlen régi holmi, amit nincsen szíve továbbadni vagy kidobni, az nekünk értékes régiség, aminek szívesen megadjuk az árát! Éljen a lehetőséggel és tegye pénzzé örökölt, vásárolt tárgyait régiség felvásárlásunk révén! A régiség felvásárlás egyik nagy előnye, hogy gyakorlatilag házhoz megy Önhöz a becsüs és egy alkalmas időpontban felméri az Ön birtokában lévő tárgyak valós értékét. Miután ez megtörtént, az adás-vétel részeként kifizetjük Önnek azt a legmagasabb árat, amit a tárgy ér. Tehát Ön csakis jól járhat a régiség felvásárlással kapcsolatos szolgáltatásunkkal, hiszen megszabadul néhány dologtól, ami csak a helyet foglalja, ami nem passzol az ízléséhez, de szívességből megtartotta, és az értékét megkapja tőlünk készpénzben!

Bővebb felvilágosításért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén!

Spóroljon időt és energiát hagyatékfelvásárlással!

Hagyaték esetében nagyon sok ember maga próbál túladni a megörökölt bútorokon, tárgyakon. Gyakran az internetet választják ehhez, azonban a hirdetések egyesével történő feladása rendkívül idő- és energiaigényes. Egyesek megpróbálják egyben meghirdetni a hagyatékot, azonban sokszor hónapok telnek el, mire van érdeklődő a bútorokra, régiségekre. Ha Ön nem szeretne ezekkel a kellemetlenségekkel számolni, inkább válassza a hagyatékfelvásárlást!

A hagyatékfelvásárlás során Ön rengeteg időt és energiát tud megspórolni, hiszen nincs szükség hirdetésfeladásra, vevőkeresésre, mert mi egyben átvesszük a bútorokat, régiségeket, egyéb értékesebb tárgyakat. A hagyatékfelvásárlás gyors, ennek köszönhetően nincs szükség arra, hogy hosszabb ideig várjon az érdeklődőkre.

A hagyatékfelvásárlás a legegyszerűbb módja annak, hogy továbbadjon azokon a bútorokon, régiségeken, amikre nincsen szüksége az örökségből. Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné ezzel kapcsolatban szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Hívjon bizalommal az alábbi telefonszámon:

+36203750277
+36703227933
bocskaiantikvitas@freemail.hu

Telefon: +36203750277
E-mail: bocskaiantikvitas@freemail.hu