A régiség felvásárlás mindenkinek megéri, aki már nem szeretné birtokolni a meglévő antik tárgyait, műtárgyait, de némi haszonnal szeretne túladni rajtuk. A régiségek eladása egyszerű dolog, ha tudja valaki, hogyan fogjon hozzá. Keressen fel minket bizalommal és a régiség felvásárlás kedvező feltételekkel fog megtörténni!

Az értékes, régi tárgyak tulajdonosai sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy mekkora értéket képvisel az a tárgy, ami a birtokukban van. Ez megnehezíti az eladást, ráadásul azzal a hátránnyal is jár, hogy az eladót esetleg becsapják vagy áron alul adja el a portékáját. Nem muszáj vásárokon ücsörögnie, hirdetés feladással foglalkoznia vagy egyszerűen az első érdeklődőnek oda adnia a régiséget. Jöjjön el a Baross antikvitásba és becsültesse fel a régiség értékét!

A több évtizede működő régiség felvásárlásunk mindig az ügyfelek érdekeit tartja szem előtt, ennek köszönhetően pedig a legjobb, aktuális piaci árat ajánljuk az antik tárgyért, könyvért, ékszerért vagy kerámiáért.

Telefon: +36203750277
E-mail: bocskaiantikvitas@freemail.hu