Hagyatékfelvásárlás, korrekt ajánlat keretein belül. Válassza a könnyebb utat, felejtse el a bonyolult megoldásokat, keressen bennünket bátran!

Vannak olyanok, akik nem túl sokat tudnak kezdeni a megörökölt régi bútorokkal, tárgyakkal. Egyesek úgy gondolják, hogy érdemes lenne egyesével kiárulni a hagyatékot, azonban az igazság az, hogy ez egy igen hosszú folyamat. Több hónap is eltelhet, mire jönnek jelentkezők az értékekre. Megvan az esély arra, hogy az ember jóval áron alul adja el a bútorokat, tárgyakat, így pedig tudta nélkül, elég rossz üzletet köthet. Rengeteg időt, energiát felemészthet, ha az egyén egyedül foglalkozik a hagyatékkal, erre pedig a rohanó mindennapokban nem igazán van mindenkinek kellő kapacitása. Amennyiben Ön szeretne időt nyerni, és a könnyebb utat választaná, keressen minket a hagyatékfelvásárlásért!

A hagyaték és régiség felvásárlás sokkal egyszerűbb, kényelmesebb utat kínál az ügyfeleknek. Ez esetben nem kell egyenként kiárulni az értékeket, szinte mindent átveszünk. Nálunk nincsenek kellemetlen meglepetések a kifizetéskor sem, az embereknek kiváló ajánlatokat kínálunk, így velünk megéri üzletet kötni. A régiség felvásárlásnál külön értékbecslőket sem kell felkeresni, ügyfeleinknek teljeskörű szolgáltatást biztosítunk. Megbízhatók, rugalmasak vagyunk, megkeresése után nagyon hamar rendelkezésre tudunk állni. A hagyatékfelvásárlás után elég gyorsan felszabadíthatja az ingatlant, így azt ezután könnyen ki tudja adni, vagy akár el is adhatja. Segítünk, hogy ne váljon bonyolulttá a megörökölt bútorok, tárgyak felszámolása.

Ha nincs szüksége az értékekre, lépjen velünk kapcsolatba, és kössön kiváló üzletet velünk! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A régiség felvásárlás mellett arannyal és ezüsttel is foglalkozunk, így akár az ékszerek eladását is intézheti nálunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Telefon: +36203750277
E-mail: bocskaiantikvitas@freemail.hu