Lomtalanítást, lakáskiürítést, hagyaték felszámolást vállalunk országosan! Bízza ránk a lelkileg is megterhelő feladatot, csapatunk mindenben segít Önnek! 

Egy családtag elvesztése rendkívül fájdalmas, ehhez nem férhet kétség. A gyász mellett azonban a hivatalos teendőkről is gondoskodni kell, vagyis meg kell szervezni a temetést, illetve, ha az elhunyt személy egyedül élt, akkor a lakáskiürítést is be kell iktatni. Ez utóbbi is a lelkileg megterhelő feladatok közé tartozik, hiszen az elhunyt személyes tárgyainak sorsáról kell dönteni. 

Mi legyen az öröklött ingóságokkal? 

A kérdésre nincs egyértelmű, minden helyzetben használható válasz. Fontos, hogy elkapkodni nem szabad, mert később már nem lehet változtatni: amit eladtunk vagy kidobtunk, attól örökre megváltunk. Érdemes végig gondolni, és ami értékes, de számunkra felesleges, azt eladni. Erre sok esetben remek megoldást nyújt az antik bútor felvásárlás. 

Ha van esetleg olyan tárgy, ami fontos emléket jelent számunkra, azt nyugodtan tegyük el, ne váljunk meg tőle! Az egyéb személyes holmik, mint például a ruhák és a lakásfelszerelések sorsa is nehéz kérdés, de sajnos gyakran nincs más megoldás, minthogy egy lomtalanítás keretein belül szabaduljunk meg tőlük, 

Annak, aki nem szeretné ezt saját kezűleg végezni, érdemes cégünkhöz fordulnia. Csapatunk komplett szolgáltatást nyújt ezzel kapcsolatban és vállalja a teljes lakáskiürítést, igény szerint antik bútor felvásárlással együtt. Ha ránk bízza a feladatot, nem Önnek kell a fájdalmas döntéseket meghoznia a feltörő emlékek közepette, mi mindenben segítünk, amíg teljesen üres nem lesz elhunyt szerette otthona. 

A lakáskiürítést és hagyaték felszámolást országosan vállaljuk, Önnek csupán annyi a feladata, hogy felveszi velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal és kérje bővebb tájékoztatásunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban és válaszolnak a felmerülő kérdéseire is. 

Telefon: +36203750277
E-mail: bocskaiantikvitas@freemail.hu