A lomtalanítás nem jelent egyet azzal, hogy minden felesleges dolog a szemétre kerül vagy az utcán köt ki. A kacatok és lomok között gyakran bújik meg olyasmi, ami másoknak érték vagy hasznos és olyan is, ami egyértelműen értékes dolog. Ha szükséges van segítségre a felhalmozódott holmik elszállításához, keresse bizalommal a mi antikvitásunkat!

 lomtalanítás többféle módon is intézhető. Amikor hagyományos módon akar valaki megszabadulni a lomoktól, annak jól kell időzítenie, hogy a szervezett elszállításra ki tudja pakolni a ház elé tárgyakat. Ha nem szeretne igazodni a határidőkhöz vagy nem akarja az utcán hagyni egykor szeretett, hasznos vagy értékes dolgait, akkor válassza a  lomtalanítás másik módját!

Forduljon hozzánk és vegye igénybe a Bocskai Antikvitás szolgáltatásait a  lomtalanítással kapcsolatban is! A szolgáltatásunk országos, ennek megfelelően a távolságok nem jelentnek akadályt! A részletekről érdeklődjön tőlünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeken! Segítünk, hogy azonnal meg tudjon szabadulni a felesleges holmitól!

Kategóriák: Lomtalanítás

Telefon: +36203750277
E-mail: bocskaiantikvitas@freemail.hu